Geen twijfel mogelijk!

Sociale media hebben voor ons geen geheimen. We delen die kennis dan ook met onze klanten zodat er beter van worden!

Onze aanpak

Interactie U wil uw bedrijf of vereniging meer bekendheid geven in de digitale wereld. Zo bent U op deze webstek beland door een advertentie die u op Facebook of ergens anders gevonden heeft. Bijgevolg zit voor u het meeste werk erop en begint de uitdaging voor ons.

We nemen de tijd om u en uw organisatie te leren kennen. Het is belangrijk dat we precies weten wat u doet. Indien we voor u artikels zoeken of zelf schrijven, willen we de bal absoluut niet mis slaan. Vandaag is de perceptie nog belangrijker dan vroeger.

Tijdens onze kennismaking leggen we piekfijn uit hoe alles zal verlopen en wat we van u verwachten en wat u van ons mag verwachten. We leggen u kort uit hoe we te werk gaan en wat de verschillende stadia van onze samenwerking inhouden.

Tijdens het eerste gesprek gaan we ook na of u wil zelf wil instaan voor een deel van het werk of niet. Dit heeft natuurlijk een invloed op de financiële kant van de zaak. Hoe meer u zelf doet, hoe minder u moet betalen.

Na het gesprek stellen we een pakket samen waarin alle werkzaamheden worden vermeld. U kan er op rekenen dat alles tot in detail wordt uitgelegd en bij eventuele vragen, staan we klaar om deze te beantwoorden. Na een eventueel akkoord gaan we dan over tot de uitvoering van het pakket.

U zal zien dat we heel flexibel zijn in onze afspraken en in onze manier van werken. Flexibiliteit is één van onze sterkste troeven. Maar voor ons eindigt flexibiliteit niet in onze manier van werken maar gaat het ook door in bedenken van oplossingen voor de uitdagingen die u ons geeft.