Nooit verlegen om een uitdaging

Niets is ons te veel. Vragen staat bij ons altijd vrij. U wil gaan werken met beeld en video? Geen probleem, we regelen het voor u.

Onze diensten

Digitale handafdruk

Internet Marketing Strategie:
Je vindt vandaag al veel bedrijven en organisaties op Facebook terug. Maar hoe zijn ze op Facebook gekomen en moet u dezelfde weg volgen? Samen met u stellen we een strategie op waar we, volgens ons, het beste resultaat mee bereiken. We zullen de voor- en nadelen uitleggen van ieder sociaal media platform en aanbevelen op welk platform u best aanwezig bent. Ook rond de inhoud van de te publiceren inhoud zullen we advies verlenen.

Social Media Opleiding:
U maakt gebruik van Facebook maar toch heeft u problemen met het publiceren van berichten omdat er één of andere onbekende instelling is die u niet terug vindt. U heeft gehoord van Snapchat of Instagram en u wil weten of het iets zou kunnen zijn dat u kan gebruiken. Wij organiseren opleidingen binnen uw bedrijf of op lokatie rond verschillende sociale media platformen. Na een opleiding zal u zorgeloos kunnen werken met het platform van uw keuze. Alle trainingen gebeuren aan de hand van praktijkgerichte onderwerpen. Via onze media opstelling kan u meevolgen hoe de cursusgever alles demonstreert. Zo kan u tegelijkertijd alles naadloos herhalen op uw eigen toestel.

Online Reclame Campagnes:
U bent op zoek naar andere manieren om reclame te maken en om vooral een groter publiek aan te boren? Heeft u al gehoord van online adverteren? Whaaw! beheert verschillende online kanalen die u in staat stellen om voor een fractie van fysieke media een veel groter publiek aan te spreken. Bij fysieke media (tv, dag- en weekbladen) moet u ofwel veel betalen om een groot bereik te realiseren, ofwel een klein bedrag spenderen voor een heel regionaal bereik. Buiten het online adverteren kunnen we uw webpagina optimaliseren voor verschillende zoekmachines. Door de juiste trefwoorden te gebruiken, kunnen we ervoor zorgen dat uw aanwezigheid op het wereldwijde web niet onopgemerkt voorbijgaat.

Social Media Beheer:
U hebt het te druk om uw sociale media te beheren? U weet niet goed hoe u interessante berichten kan vinden of schrijven? Feit is dat sommige mensen het wel eens durven te onderschatten om hun sociale media te onderhouden. Het plaatsen van interessante berichten is nochtans noodzakelijk om uw doelpubliek aan u te blijven binden. Whaaw! controleert iedere dag de belangrijkste websites voor zijn klanten en publiceert op afgesproken tijdstippen berichten voor u. Buiten het zoeken van interessante newsfeeds, schrijven we ook artikels die we dan kunnen posten op uw sociale media. Aan de hand van bepaalde technieken voeren we op regelmatige tijdstippen metingen zodat we akties kunnen starten indien het bereik moet vergroot worden. Op regelmatige tijdstippen krijgt u dan van ons ook een rapport met de evolutie die uw sociale media platformen doormaken.

Website Optimalisatie:
U heeft al enkele jaren dezelfde website en u bent eigenlijk uitgekeken op uw website? U wil toch geen compleet nieuwe website omdat dit te veel kost? Whaaw! neemt uw website onder handen en frist dan ook uw website op zodat hij terug up to date is. Samen met de opfrissing voeren we een analyse uit van de zoekopdrachten die we zullen gebruiken om uw website terug te vinden via verschillende zoekmachines. Aan de hand van de resultaten zullen wij uw website zo instellen dat hij bij de top 5 van de zoekresultaten eindigt van de meest courante zoekmachines. Onderzoek wijst namelijk uit dat mensen meestal bij de eerste twee pagina's van de zoekresultaten blijven en niet meer doorscrollen naar de andere pagina's.