Jong maar toch ervaren.

Een sterk team met enthousiaste en gemotiveerde mensen die constant op de hoogte willen blijven van wat er allemaal gebeurt in het sociale medialandschap.

Whaaw!

Whaaw! – Het bedrijf

Design Whaaw! is een team van mensen die al jaren aktief zijn in een of meerdere aspecten van bedrijfscommunicatie. Sinds kort bieden we onze diensten dan ook aan organisaties en bedrijven die aanwezig willen zijn op sociale media.

Voor Whaaw! beperken de sociale media zich niet tot de gekende media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Buiten deze grote drie zijn er nog enkele die we met alle plezier voor u uit de doeken doen.

Iedereen kent wel de Facebook-profielen waarover de meeste mensen beschikken en waar ze foto's "posten" en dingen vertellen over wat er hen overkomt in hun dagelijkse leven. Sommige mensen gebruiken LinkedIn als een Facebook variant waar ze professioneel kunnen connecteren met oude collega's of op zoek gaan naar een nieuwe job. Whaaw! beheerst deze sociale media als geen ander en kent zelfs de kleine knopjes. De kleine knopjes zorgen ervoor om misschien een stuk van de informatie toch privé te houden en niet te delen met wildvreemden.

Whaaw! concipieert voor u nieuwe toepassingsgebieden via sociale media en werkt deze dan helemaal voor u. Functionaliteit is belangrijk voor ons maar qua design moet het ook wel kloppen. Daar zorgen onze grafische designers voor. U kan er dan ook van uitgaan dat uw produkt helemaal af wordt afgeleverd.

ISE We spelen constant in op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van sociale media. Daarom zijn we ook steeds aanwezig op nationale en internationale beurzen zodat we de laatste nieuwe trends en sociale media kunnen blijven volgen. Uiteraard geniet u als klant mee van onze voortdurende honger naar innovatie.

Bent u nieuwsgierig naar hoe we dat “Whaaw”-gevoel tot stand kunnen brengen? Surf dan zeker verder naar de andere pagina's van onze webstek en lees meer over onze diensten.

Alvast veel leesplezier !

Team Whaaw!

c