Appartement te huur in Oostende:
Zeilboot

Zeilboot – foto’s

Adres:

Vindictivelaan 27,
8400 Oostende, België

Personen:

Max. 2 volwassenen

Grootte:

55.0 m²,
1 slaapkamer, 1 badkamer

Bedden:

1 queen size bed

Voorzieningen in dit appartement

Verwarming

Kabel-tv

Internet/wifi

Handdoeken en beddengoed

Haardroger

Toiletpapier voor de eerste dagen

Verzorgingsproductjes

Rookvrij

Keuken

Vitro-keramische kookplaat, combi-oven

Koffiemachine, toaster en waterkoker

Ijskast met vriesvak

Vaatwasmachine

Zoemer/Intercom

Hangers

Bekijk de beschikbaarheid
van appartement Zeilboot

Boek appartement Zeilboot
in Oostende

Huur jouw 4-persoonsappartement aan zee

Dit gezellig appartement ligt op een unieke plaats, perfect voor een weekend aan zee met het hele gezin. Centraal gelegen en vlakbij het strand met oneindig veel shop- en eetgelegenheden op wandelafstand. Jouw verblijf is tot in de puntjes afgewerkt. Geniet van het zonnetje op jouw terras, met zicht op de prachtige jachthaven van Oostende.

Vlakbij het station van Oostende en parking vlakbij

Kom gerust met de trein, want jouw appartement ligt vlakbij het station van Oostende. Kom je met de auto? Parkeer je wagen moeiteloos op de grote parking van het station. Met je wagen en openbaar vervoer voor je deur ontdek je Oostende en de omgeving in alle comfort. Liever een taxi? De taxi’s stoppen net voor je appartement!

Wat te doen tijdens jouw weekendje Oostende?

Sla een balletje bij Wellington Golf

Het golfterrein van Oostende bevindt zich in het centrum op wandelafstand van jouw appartement. Het clubhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerd historisch gebouw. Van beginners tot gevorderden: iedereen is welkom. De golfclub is bovendien toegankelijk voor niet-golfers. Geniet van een glaasje of een lunch in het clubhuis of op het zonnige terras.

Ontdek kleurrijke street art in Oostende

In Oostende vind je heel wat bizzare muurschilderingen. Wie zin heeft in een flinke wandeling en de grootste openlucht galerie in Europa wil ontdekken, is in Oostende aan het juiste adres. The Crystal Ship is een kunstroute waarbij je al wandelend kleurrijke en unieke street art bewondert in Oostende. De fietsroute bevat alle muurschilderingen en is 26 km lang. En de wandelroute concentreert zich vooral op het centrum en de Oosteroever en is 11 km lang.

Bezoek het James Ensorhuis

Het James Ensorhuis omvat het woonhuis van Ensor en vijf interactieve belevingsruimtes. Kom een kijkje nemen in zijn authentieke woon- en werkplek waar veel van zijn schilderijen tot stand kwamen.

En ontdek ook de band tussen Ensor en Oostende in de omliggende straten. Met een interactieve app wandel je langs de favoriete plekken van de kunstenaar. Een virtuele Ensor gidst je door de Oostendse kunstscène zoals hij die gekend heeft. De wandeling is gratis bij een bezoek aan Het James Ensorhuis.

Beleef de Wereldoorlogen in Raversyde

Atlantikwall in het provinciedomein Raversyde is een openluchtmuseum waar je door bunkers en loopgraven van twee Wereldoorlogen wandelt. Meer dan zestig bunkers, observatieposten en geschutstellingen, verbonden door twee kilometer aan ondergrondse gangen. Beleef de Wereldoorlog van dichtbij en ontdek deze Duitse verdedigingslinie.

Ontdek het gereconstrueerd middeleeuws vissersdorpje van Raversyde

Het gereconstrueerde middeleeuws vissersdorp in Raversyde is een van de belangrijkste archeologische sites in Vlaanderen. Je stapt als het ware binnen in het leven van de vissersfamilies uit de 15de eeuw. Alle voorwerpen in het dorpje zijn waarheidsgetrouwe replica’s. Sluit de dag af met een deugddoende wandeling in het natuurpark van Raversyde.

Ontdek ook onze andere appartementen in Oostende en Westende-Bad

Ontdek wat Oostende nog meer te bieden heeft en check ons tweede appartement te huur in Oostende aan de jachthaven. Liever een rustigere vakantie aan zee? Ontdek 3-persoonsappartement Helmgras,  2-persoonsappartement Zandkorrel en 4-persoonsappartement Eb & Vloed, onze appartementen in de duinen van Westende-Bad.

Meer info over jouw vakantieverblijf?
Bel +32 (0) 479 29 58 78