Whaaw: gastenverblijf met familiaal karakter

Je thuis voelen

Whaaw is het geesteskind van Dirk Van Dijck en zijn partner Faranak Memarian, zijn dochter Charlotte en zoon Lucas. De rode draad in hun verhaal? De zin om buiten je grenzen te gaan, mooie plekken te leren kennen en je daar thuis te voelen …  Met hun verblijven in België en Nederland (in Harderwijk) kan jij ook een mooi stukje van de wereld beter leren kennen en je tegelijk helemaal thuis voelen…

Volop genieten van je verblijf

Dirk is naast bezieler van Whaaw ook CEO van een internationaal bedrijf. Hij reist zelf veel voor zijn job en vindt het belangrijk om tijdens die reizen toch een thuisgevoel te ervaren daar waar hij verblijft. Dirk houdt van een babbeltje slaan met de gasten en het hen zo comfortabel mogelijk maken. Dirk geeft je het gevoel dat je écht welkom bent en volop kan genieten van je verblijf.

De schilderijen van Faranak

Faranak heeft haar jeugd in Iran doorgebracht. Op haar 21ste is ze naar Nederland gekomen. Faranak werkt momenteel als oncologie fysiotherapeut (in Vlaanderen noemen we dat een kinesist) en handtherapeut in twee praktijken in Nederland en ze is ook coach van de beroepsorganisatie. Ze houdt van zeilen, koken én schilderen. Zo verfraaien de schilderijen van Faranak de verschillende gastenkamers in verblijf Onder den Eik in Herentals.

Unieke ervaring

Faranak haalt haar inspiratie uit het dagelijkse leven. Iets eenvoudigs kan haar heel erg inspireren en zo ontstaat er een nieuw kunstwerk. Faranak gebruikt acrylverf en een gemengde techniek. Elk schilderij komt met zijn eigen verhaal en ontstaat gaandeweg, afhankelijk van Faranaks gevoel en welbevinden van het moment en dat maakt de schilderijen zo intrigerend en bijzonder. Als je dus gaat logeren in Herentals, geniet je tegelijk ook van een kunstexpositie. Een aparte en unieke ervaring.

Heel eigen gemengde stijl

Dirk en Faranak vullen elkaar goed aan, niet alleen als koppel, maar ook als bezielers van de gastenverblijven. Dirk is een krak in alles wat met techniek en bouw te maken heeft. Faranak heeft gevoel voor kleuren en interieur. Dat vertaalt zich in een heel eigen gemengde stijl in alle gastenverblijven.

De kinderen

Ook de al volwassen kinderen van Dirk spelen hun rol in de gastenverblijven van Whaaw.

Lucas is student burgerlijk ingenieur en heeft de ultieme computerkennis in huis om Whaaw virtueel te ondersteunen. Hij zorgt onder andere voor de online reserveringen en de automatische mail die je krijgt met de codes van je appartement.

Charlotte, de dochter van Dirk, woont niet zo ver van de kust af en kan, mocht het nodig zijn, snel ter plaatste komen. Charlotte heeft al haar eigen gezin en haar zoontje Alexander en dochtertje Emilie testen met plezier de kindvriendelijkheid van de ruimtes uit!

Privacy en bereikbaarheid

We staan open voor dialoog en zijn 24/24 bereikbaar. Wij gaan discreet om met onze gasten. Je kan boeken wanneer je maar wilt. Je hoeft dus niet van zaterdag tot zaterdag te komen. We gunnen onze gasten privacy in alle rust, maar we zijn altijd bereikbaar.

Wat we van jou vragen

In ruil voor deze unieke ervaring in een van onze gastenverblijven vragen we graag aan jou om niet te roken, geen huisdieren mee te brengen en geen uitbundige feestjes te organiseren. Zo respecteer je ook de rust en privacy van de andere gasten. Alvast bedankt!

Meer info over jouw vakantieverblijf?
Bel +32 (0) 479 29 58 78